Show simple item record

dc.creatorM. Husni Thamrin
dc.creatorMarni Handayani
dc.creatorZulferi
dc.date2011
dc.date.accessioned2019-12-02T02:17:41Z
dc.date.available2019-12-02T02:17:41Z
dc.identifierhttp://pustaka.poltekkes-pdg.ac.id:80/index.php?p=show_detail&id=2418
dc.identifier
dc.identifier664.7 Muh P
dc.identifier.urihttp://r2kn.litbang.kemkes.go.id:8080/xmlui/handle/123456789/75461
dc.description
dc.formatText
dc.languageIndonesia
dc.publisherPoliteknik Kesehatan Kemenkes Padang
dc.subjectMakanan Kesehatan - Alternatif
dc.subject664.7
dc.titlePemanfaatan Bekatul dan Tepung Tempe Dalam Pembuatan Biskuit tinggi Serat Sebagai Alternatif Makanan Kesehatan
dc.hasVersion
dc.mediumText
dc.extentvi, 35 hlm.; 21 x 29 cm
dc.abstract
dc.hasPart0056
dc.hasPartPDGZ.0071


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record